Project Description

Max Verstappen: What ever it takes

In deze driedelige docuserie geven de personen die het dichtst bij Max staan je een bijzondere inkijk in de opkomst van Max Verstappen in de Formule 1. Het is het verhaal over een passionele racefamilie met een droom: Max de nieuwe superster in de Formule 1 laten worden.

De weg naar succes

In de afgelopen jaren is Max Verstappen door ons gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Zo vertellen onder anderen zijn manager Raymond, zusje Victoria, moeder Sophie en vader Jos open en eerlijk over de vastberaden weg naar succes van Max en de impact die dit heeft gehad op Max en zijn omgeving. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes, geeft de documentaire een zeldzaam inkijkje over hoe het er echt aan toe is gegaan.

Leven buiten de Formule 1

Max is naast een topatleet ook gewoon een jongen van 23 jaar die wil genieten van het leven buiten de circuits. Deze documentaire geeft je een unieke inkijk in zijn privéleven. Vrienden en familie vertellen over de persoon Max en de camera volgt Max op een aantal van die momenten, met bijzondere beelden als resultaat.

JAAR

2020

PRODUCTIE

DOCUMENTAIRE

COPYRIGHT

ZIGGO – MAVIC SARL

Bekijk hier op ZIGGO

“Echt álles stond in het teken van dat ene doel: Max Verstappen een ster in de Formule 1 laten worden. Deze nieuwste documentaire ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ laat het echte verhaal zien van Max en zijn weg naar succes in de Formule 1. En als Ziggo klant kijk je ‘m exclusief.” Bron: Ziggo

We horen graag van je!

Contact